RAWATAN ALTERNATIF PUSAKA MELAYU

Assalammualaikum warohmatullahiwabarokatuh,

Setiap penyakit ada obatnya dan sebagai manusia yang ditimpakan ujian dan dugaan haruslah tidak mudah berputus asa dalam mencari kesembuhan yang datang dariNya. Sesungguhnya Allah tidak mendatangkan ujian dan dugaan yang tidak dapat dipikul dan ditempuhi hambaNya.

“ Rasulullah saw bersabda : Ketika Allah menciptakan makhluk, Allah menulis di dalam kitab-Nya, Dia (Allah) menulis atas diri-Nya, lalu Dia s.w.t. meletakkan di sisi-Nya pada Arasy : "Sesungguhnya rahmat-Ku mendahului kemurkaan-Ku”.

InsyaAllah kami tampil membantu bagi anda yang mencari-cari kaedah rawatan dan pengamal ilmu perubatan Melayu yang semestinya tidak membelakangkan syariat Islam.

Rawatan boleh diadakan di pusat rawatan kami atau dirumah pesakit. Rawatan jarak jauh tanpa sentuhan juga disediakan. Hubungi kami untuk perbincangan,

- Pawang Zahar -

ILMU QADAM PENDAMPING / PENJAGA GHAIB

ILMU QADAM PENDAMPING / PENJAGA GHAIB
Ilmu qadam / khadam / pendamping / dampingan diri untuk dijadikan iringan manusia secara ghaib. Sila KLIK pada gambar GUA untuk maklumat lanjut.
Post infoAuthor: Sang Musafir
Untuk mendapatkan khidmat rawatan, sila hubuni saya terus untuk perbincangan lanjut. Sesi rawatan akan diketahui selepas perbincangan melalui telefon samada ianya perlu dijalankan ditempat saya atau saya akan hadir ketempat tuan/puan. Rawatan jarak jauh juga disediakan.

HUBUNGI : 0127532192

SENARAI